De iPhone 12

Het is altijd spannend om een nieuwe telefoon te kopen, zeker wanneer het een vernieuwd model is. Techniek gaat tegenwoordig zo snel dat er bij elke nieuwe variant allerlei snufjes en extraatjes bij zitten die de vorige modellen niet hadden. Daar komt wel een duurdere prijs bij, maar vaak zit er wel een echte reden achter die prijs. Moeilijk kan wel zijn om de telefoon op te zetten en heel vaak worden er dingen vergeten die een telefoon nodig heeft, maar wat nog gekocht moet worden. Deze blog draait volledig om de iPhone 12 en alles wat daarbij komt kijken.

iPhone 12

De iPhone 12 is één van de laatst uitgegeven generaties iPhone. Het verschilt van de iPhone 11 in uiterlijk: de 12 heeft vlakkere randen en strakkere lijnen. Het doet wat denken aan eerdere iPhone, zoals de iPhone 4 en 5. Toch is de iPhone 12 een stuk groter dan deze versies en loopt het beeld van kant tot kant. Eerder was er dus een randje rondom het beeld te zien, maar deze is weggehaald voor optimaal gebruik. Er is een vernieuwd camerasysteem wat nóg betere foto’s kan maken en de telefoon s in staat om draadloos op te laden.

Oplader

Tegenwoordig worden nieuwe generaties iPhone niet meer met oortjes en een oplader geleverd. Dit komt omdat de input van de telefoon veranderd zijn om deze waterdicht te houden. ‘Normale’ oortjes en de opladers die iedereen gewend is werken dus niet meer. Een oplader is natuurlijk wel handig om te hebben, dus het is belangrijk om de goede te kopen die in de telefoon past.

Telefoonhoesje

iPhones zijn over het algemeen erg duur. Dat wil je niet laten vallen! Een goed hoesje iPhone 12 pro is dan goed te gebruiken. Er bestaan veel verschillende hoesjes. Deze zorgen voor veiligheid, zodat een telefoon niet stuk zal vallen op de grond. Maar hoesjes helpen ook om een telefoon persoonlijker te maken. Omdat er zoveel verschillende hoesjes zijn, is er genoeg voer iedereen om even rond te kunnen shoppen naar welke het leukst is.

Airpods

De oortjes zijn eigenlijk al wat aangestipt. De plug- in die het meest gezien wordt, en het makkelijkst te kopen is op de markt, past niet in nieuwere generaties iPhones. Airpods kunnen daarentegen wel. Het zijn draadloze oortjes, dus er zijn geen kabels aanwezig die stuk kunnen gaan of in de war kunnen raken. Ze zitten comfortabel in het oor en kunnen voor een lange tijd meegaan. Voor iedereen die oortjes veel gebruikt, zijn dit een must om te kopen bij een nieuwe telefoon!

Al deze tips zijn ook handig voor verschillende generaties voor andere Apple producten. Denk aan de iPad, die hebben ook een goede iPad cover nodig en een passende oplader.