De gave items uit de BALR-collectie

De bekende merken vliegen je tegenwoordig om de oren. En niet alleen deftige kleding behoort nog tot de top. Ook casual shirts en zelfs trainingspakken vallen nu, indien verkocht door een bekend merk, onder designerkleding. Zo ook de kleding en accessoires van het merk BALR. Dit merk is in een rap tempo uitgegroeid van vriendenbedrijfje tot wereldketen. Met bekenden als David Guetta en diverse wereldberoemde voetballers die al eerder de kleding rockte. In deze blog vertel ik je over de vijf tofste items van BALR op dit moment.

BRAND SHIRT

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, het bekende T-shirt met daarop in groot lettertype de merknaam gedrukt. Waar dit bij andere merken soms wat prestigieus over kan komen, ziet het er bij BALR ‘clean’ en stijlvol uit. Kies voor een witte of zwarte versie en gebruik het shirt als basis voor de rest van jouw outfit. Combineer het bijvoorbeeld met een strakke broek, een grijs vest, witte sneakers en een denim jack. Jij steelt ongetwijfeld de show!

U-SERIES CLASSIC BACKPACK

Deze heb je waarschijnlijk nog niet zo vaak voorbij zien komen. De rugtas van BALR is minder bekend maar waarom is mij een raadsel. Ook hier kan je kiezen voor een witte of zwarte variant met opdruk van het logo. Het formaat is perfect voor een dagje op stap zonder een té zware tas mee te hoeven zeulen en door het simpele design staat het goed bij iedere outfit.

BRAND CREWNECK SWEATER

Redelijk gelijk aan het shirt is de sweater van BALR. Het materiaal is dikker, ideaal voor de wintermaanden onder een jas of gewoon zo in de koele zomeravonden. De lange mouwen beschermen je op een stijlvolle manier tegen een briesje. Het ontwerp schreeuwt niet en is juist stijlvol in zijn eenvoud.

BRAND METAL LOGO POLO SHIRT

Als je toch voor iets meer deftigs wilt gaan, kan je ook kiezen voor het poloshirt. Het merk is dan kleiner gedrukt, voor wie hier minder waarde aanhecht. De polo is klassiek gesneden en heeft naast het merk verder geen opdruk. De zwarte stof heeft bij de mouwen een witte rand die het een speels tintje geven. Bij de witte versie is dit precies andersom.

BRAND HOODIE

De hoodie is goed te vergelijken met de sweater van BALR. Het grote verschil is de capuchon bij de hoodie en de mogelijkheid om die met touwtjes te verstellen. Ben jij meer een sweater of een hoodie persoon?